Semester hemma med Questrooms

image

Spela escape room med 15% rabatt

Vi firar sommar med 15% på alla våra rum!

Semesterplaner har kanske gått åt helvete men ni kan fortfarande resa med Questrooms. Vad sägs om en voyage till 21 Baker street i London där Sherlock befinner sig i en svår situation och det är bara ni som kan rädda Sherlock? Eller kanske resa tillbaka i tid till 90-tals Ryssland och försöka hitta en hemlig stash med pengarna innan ryska maffia hittar er!

Och glöm inte använda "SUMMEROFF" rabattkod för att få 15% rabatt på era spel!
*OBS Vi har ett begränsat antal rabattkoder så det är först till kvarn som gäller!Boka

Boka Questrooms till din trädgård!

Pandemin är inte slut ännu och vi förstår om ni vill vänta lite till med att besöka våra lokaler. Den här sommaren behöver ni inte ta allihopa hit, utan vi kommer till er istället!

Är detta möjligt? Absolut! Vårt portabla Quest-to-go är lätt att bygga upp och därmed perfekt för födelsedagar, svensexa/möhippa eller en privat fest för mer än 15 personer. Vi har redan fixat event för TryggHälsa, Nordregio, Praktikertjänst, Patentverket och fler.

Berätta om ditt event så kan vi planera tillsammans!
Det tar runt 1.5 timmar för 15-40 personer. Pris: 275kr/person.BokaLös mysteriemord med CityQuest!

Våra vänner från ARDI har precis lanserat ett perfekt utomhus spel för alla som älskar aktiviteter som escape room, treasure hunt och geocaching!

Älskar ni att titta på detektiv serier? Nu kan ni vara en del av den! Ni som ett team får ett kuvert med bevismaterial som kommer hjälpa er att påbörja utredningen. Ni måste samarbeta med varandra, hitta alla ledtrådar och till slut lösa mysteriet!

Psst!
Under hela Juli kan ni boka spelet med 30% rabatt!Läs mer

Historiska stadsvandringar

Förra årets succé "Häxvandringar" med Questrooms är tillbaka! Mer spännande fakta och historier det här året.

För er som känner sig trötta att sitta hemma, men inte vill riskera något. Följ med på söders gator och lyssna på viskningarna. Vem var häxa? Vad var deras brott? Vem beskyllde och vem brändes? Vem pekade ut vem?

Planerar ni ett event och har en speciell förfråga? SKicka ett mejl ring oss 08 543 544 02, vi hjälper gärna till med en privat vandring för era kollegor, familj eller vänner!Boka

Let's make the most out of this summer together!