Event

Event

Teambuilding

Vad kan skapa bättre sammanhållning än att du och dina kollegor tvingas kämpa för något ni aldrig gjort förut?
Ta en paus från bowlingbanan och lämna de dammiga dartpilarna i förrådet! Dags att testa era gränser hos Questooms istället.

Vi har olika alternativ beroende på hur många ni är. Ni kan antingen dela upp er på olika lokaler, spela i omgångar medan de andra hänger i loungerummet eller boka vårt nya Quest-to-go. Pris, teambuilding: 300kr/person. 15% rabatt vid mer än 40 personer.Boka

Födelsedagar & frierier

Vill du ge en unik upplevelse till någon speciell?

Fria i Horror, hoppa ut ut fotografens studio, fängsla din käresta, göm födelsedagspresenten i maffia. Det finns oändligt med möjligheter. Vi har redan fått en massa olika förfrågningar, så alla förslag är välkomna.

Kontakta oss så ser vad och hur vi kan göra. Boka loungerummet om ni vill äta tårta efteråt. Planerar ni en födelsedag för barn?
Klicka härBokaSvensexa & Möhippa

Låt den klassiska kidnappningen av den blivande bruden/brudgummen kombineras med ett givet steg efteråt - att även fly från kidnapparen.

Precis som med födelsedagar och frierier, är vi flexibla med vad som kan göras så kontakta oss.

Kom ihåg!
Vi behöver er helt skärpta, så alkoholen får ni gärna fira med efter att ni tagit er ut.Boka

Quest-to-go

Sedan första dagen vi öppnade i Sverige, har vi fått förfrågningar för större grupper. Vi är nu glada att presentera vårt egna portabla Questroom!

Ni behöver inte ta allihopa hit, utan vi kommer till er!
Vårt portabla Quest-to-go är lätt att bygga upp och därmed perfekt för födelsedagar, svensexa/möhippa eller teambuilding för mer än 20 personer.

Det tar runt 2 timmar för 20-60 personer. Pris: 275kr/person.Boka

Lounge rummet

På Kocksgatan 21A, har vi ett extra loungerum att hyra i samband med större grupper (10+ personer). Pris: 350kr/tim.Boka